Servis brýlí pro virtuální realitu

Servis VR/AR headsetů Hradec Králové

Servis brýlí pro virtuální realitu - Opravy VR/AR headsetů

Narovnáme vaši virtuální nebo rozšířenou realitu
Servisujeme headsety Meta Quest, HTC Vive, PlayStation VR a další rozšířené modely brýlí pro virtuální a rozšířenou realitu, včetně jejich ovladačů. Poradíme si s nejrůznějšími závadami vašich VR/AR headsetů.

Nejčastěji servisujeme tyto VR/AR headsety:

Servis Meta Quest 3 Hradec Králové
Meta Quest 3
Servis Meta Quest 2 Hradec Králové
Meta Quest 2
Servis Meta Quest Pro Hradec Králové
Meta Quest Pro
PlayStation VR2
Servis PlayStation VR1 Hradec Králové
PlayStation VR
Servis HTC Vive Pro Hradec Králové
HTC Vive Pro
Servis Oculus Quest Hradec Králové
Oculus Quest
Jaké modely VR/AR headsetů servisujeme?

Provádíme servis headsetů:
Meta Quest 1/2/3/Pro
PlayStation VR1/2
HTC Vive 2 Pro/Pro Eye/Focus Business Edition/XR Elite

a také jejich ovladačů

Vyplatí se servis vašeho VR/AR headsetu?

Zda se servis vašeho VR/AR headsetu vyplatí, závisí na tom, o jaký model se jedná a jak je starý. Také je dobré zhodnotit celkový stav headsetu s jeho ovladači a uvědomit si, jak dlouho si jej ještě přejete používat, než zakoupíte novější model. Hlavním aspektem je pak konkrétní závada. Cena opravy jednotlivých závad se pochopitelně značně liší. Orientační přehled ceny opravy si můžete udělat v našem ceníku. Přesnou cenu se však dozvíte poté, co provedeme důkladnou diagnostiku. Opravu vždy realizujeme až poté, co nám odsouhlasíte cenovou nabídku.

12 měsíců záruka na servisní práci

Využíváme pouze ověřené dodavatele náhradních dílů pro VR/AR headsety a jejich ovladače. Díky tomu můžeme garantovat kvalitu provedeného servisu. Na všechny naše opravy poskytujeme 12 měsíců záruku, oproti 6 měsícům, které nařizuje zákon. Naší práci věříme!

Nejčastější závady brýlí pro virtuální realitu, které servisujeme:

  • Problémy se sledováním: Jednou z nejdůležitějších funkcí VR/AR headsetu je sledovat pohyby uživatele a poskytovat realistický zážitek. Pokud náhlavní souprava nesleduje správně, může to způsobit řadu problémů (např. prostředí VR nereaguje na pohyby uživatele nebo je obraz zkreslený/roztřesený).
  • Problémy s obrazem: Dalším běžným problémem s VR/AR headsety jsou problémy s displejem. To může zahrnovat nízké rozlišení, zkreslené nebo pixelované obrázky, případně problémy se zorným polem.
  • Problémy se zvukem: Mnoho VR/AR headsetů je dodáváno s vestavěnými sluchátky nebo umožňuje uživatelům připojit si vlastní sluchátka. Pokud se vyskytnou problémy se zvukem, může to ovlivnit celkový zážitek z VR/AR
  • Problémy s pohodlím: VR headsety jsou navrženy pro dlouhodobé nošení, takže pohodlí je důležité. Pokud se náhlavní souprava nenosí pohodlně, může být její používání po delší dobu obtížné a může dokonce způsobit bolesti hlavy nebo jiné nepohodlí
  • Problémy s připojením: Aby brýle pro virtuální realitu fungovaly, vyžadují stabilní připojení k počítači, jinému zařízení nebo alespoň internetu. Pokud se vyskytnou problémy s připojením, může to způsobit problémy s výkonem VR/AR headsetu

Většinu oprav dokončíme do 7-14 dnů!

Servis brýlí pro virtuální realitu Hradec Králové

Chytrý plánovač servisu vašeho VR/AR headsetu

Volba zařízení

Do vyhledávací řádky níže zadejte název vašeho modelu a vyberte své zařízení

Výběr opravy

Z nabídky zvolte jednu nebo více oprav, které si od nás přejete provést u svého zařízení

Forma doručení

Vyberte si z několika způsobů doručení svého zařízení do našeho servisního střediska

Máme zelenou!

Na konec vyplňte pár údajů o sobě, odešlete požadavek a to nejtěžší máte za sebou!

Vyhledejte své zařízení, zobrazte možnosti servisu a rovnou si naplánujte opravu!

Nevěšte hlavu, servis můžete poptat i ručně. Pěkně po staru vyplňte potřebné informace do formuláře a zadejte tak požadavek na servis svého zařízení nebo jen nezávazně poptejte opravu.
Nevěšte hlavu, servis můžete poptat i ručně. Pěkně po staru vyplňte potřebné informace do formuláře a zadejte tak požadavek na servis svého zařízení nebo jen nezávazně poptejte opravu.

Pár věcí, které byste o našem servisu měli vědět:

Servis notebooků Hradec Králové

Diagnostika je u nás zdarma

Za zjištění závady si nic neúčtujeme. Toto platí v případě, že si od nás necháte zrealizovat nabídnutou opravu.

Svým schopnostem věříme. Proto na naše opravy poskytujeme 12 měsíců záruku, oproti občanským zákoníkem nařízeným 6 měsícům.

Pokud během diagnostiky dospějeme k názoru, že se oprava vašeho notebooku zřejmě nevyplatí, tak vás na to férově upozorníme.

V případě, že máte vhodný druh pojištění, můžete opravu v našem servisním středisku uplatnit jako pojistnou událost. Potřebnou dokumentaci pro pojišťovnu vám zpracujeme v rámci diagnostiky, bez příplatku.

Náš bezplatný svoz je skutečně bezplatný, bez skrytých poplatků. Váš notebook zdarma svezeme k nám a pak zpět k vám.

Pokud je zařízení neopravitelné nebo se jeho servis nevyplatí, tak ve většině případech dovedeme zachránit alespoň vaše data. Tuto službu provádíme i samostatně a máme vynikající výsledky.